Real Madrid, roşie de... furie după meciul din Croaţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristiano Ronaldo (dreapta) a jucat în echipament roşu cu Real Madrid * Foto: Reuters
Cristiano Ronaldo (dreapta) a jucat în echipament roşu cu Real Madrid * Foto: Reuters

Pentru a treia oară în istorie, jucătorii echipei de fotbal Real Madrid au evoluat în echipament de culoare roşie. Ei au câştigat cu 1-0 la Zagreb, cu Croaţia, însă arbitrajul a fost criticat de oamenii lui Jose Mourinho.

Real s-a instalat pe primul loc în grupa D a Ligii Campionilor, după prima etapă, celălalt meci, Ajax - Lyon încheindu-se fără goluri (0-0). Cu toate acestea, arbitrajul norvegianului Oddvar Moen nu a fost apreciat de madrileni. "Este o ruşine. Sunt trist căci arbitrii spun că vor să protejeze jucătorii tehnici, însă nu a fost cazul acum. Arbitrajul a fost foarte rău pentru noi, însă suntem obişnuiţi", a spus Ronaldo. Golul lui Real Madrid a fost marcat de Angel Di Maria (min. 53).

În partida de la Zagreb, jucătorii grupării spaniole au avoluat în echipament de culoare roşie. Cel mai încântat a fost Xabi Alonso: "Îmi place! Îmi aminteşte de Liverpool", a spus Xabi Alonso. Este pentru a treia oară în istorie când Real foloseşte acest echipament. S-a mai întâmplat acum 38 de ani.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite