Un sponsor al All Blacks a renunţat la o campanie publicitară controversată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un sponsor important al naţionalei de rugby a Noii Zeelande a anulat, sub presiunea publicului, proiectul unei campanii publicitare care îi incita pe suporterii echipei All Blacks să se abţină de la relaţii sexuale în timpul Cupei Mondiale din acest an

Am pus la punct această camapanie cu cele mai bune intenţii, făcând apel la umor în relaţia suporterilor cu echipa naţională de rugby. Însă, ne-am înşelat. Am deranjat unele persoane şi ne cerem scuze", a declarat preşedintele Telecom New Zealand, Alan Gourdie, într-un comunicat.

Firma de telecomunicaţii avea programată lansarea campaniei pentru săptămâna viitoare, pentru a veni în sprijinul componenţilor echipei All Blacks pe perioada CM (9 septembrie - 23 octombrie).

Proiectul, prezentat în mass-media, a primit reacţii ostile, chiar şi din partea premierului ţării, John Key, şi a fostului căpitan al naţionalei Noii Zeelande, Brian Lochore, care a calificat-o drept "o murdărie".

Un sondaj on-line efectuat de publicaţia New Zealand Herald, prin care internauţii erau întrebaţi dacă se vor abţine de la relaţii sexuale în timpul CM, a primit 17.000 de răspunsuri, dintre care 92 la sută erau "NU, glumiţi?".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite