Tabere militare pentru copiii pasionaţi de rugby

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Federaţia Română de Rugby va organiza în vacanţa de vară tabere sportive pentru copiii implicati în rugby şi pentru toţi elevii dornici de mişcare. La aceste tabere pot lua parte copii din întreaga tara, băieţi şi fete, cu vârste între 8 şi 16 ani, jucători de rugby de la cluburile de copii şi juniori din toată ţara, dar şi de la cluburi de rugby din diverse ţări ale Europei.

Taberele vor avea ca tematică, pe lângă rugby, şi transmiterea valorilor principale ale sportului cu balonul oval: spirit de echipă şi fair-play. De asemenea antrenorii vor profita de baza sportivă a unităţii militare şi vor folosi în procesul de pregaăire elemente din instruirea soldatilor cum ar fi: căţăratul pe franghie, trecerea pe sub plasa de camuflaj, orientare turistică, plantoane, raportul de dimineaţă şi seară.

Pe lângă partea de pregatire vor fi organizate şi meciuri. Stagiul se va termina cu competiţii pe categorii de vârstă.
De asemenea, toţi participanţii vor vizita cele mai importante obiective turistice din zonă astfel încât componenta sportivă să fie completată de cea turistică.

Înscrierile se fac la Directorul Regional de Dezvoltare, Nicolae Ungureanu (e-mail: nicolae.ungureanu@frr.ro). Data limită pentru inscrieri este 01 iulie 2010.

Program

09 august - 13 august
16 august - 20 august
23 august - 27 august
30 august - 03 septembrie

Costurile legate de masă, transport şi vizitarea obiectivelor turistice vor reveni exclusiv în sarcina participanţilor.

Federaţia Română de Rugby va asigura personal calificat, Directori Regionali de Dezvoltare, antrenori, instructori sportivi, care pe toata perioada desfăşurării taberelor vor coordona activităţile sportive, culturale şi competiţionale .

Clubul Sportiv Arsenal Baza Logistica Târgovişte va asigura cazarea sportivilor cu toate utilitătţle necesare  în corturi militare dotate cu tot cazarmamentul corespunzător şi va permite accesul gratuit pe terenul de rugby al U.M. 02492 Târgovişte. Masa va fi servitaăla popota U.M. la preţurile stabilite pentru militari.(trei mese pe zi/30 lei).

Sursa: www.frr.ro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite