„Stejarii“ au suferit un „atac de panică“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

România a pierdut (8-43) al doilea meci la Rugby World Cup, iar „stejarii" sunt primii care recunosc, cu bărbăţie, că au făcut un meci foarte slab. „Am intrat în panică în primele 40 de minute.

Am primit multe puncte. Nu am reuşit să intrăm în meci. Nu ne-am apărat. Ne-a lipsit agresivitatea. Am reuşit şi câteva lucruri bune. Am marcat un eseu frumos şi ne-am apărat mult mai bine după pauză. Argentina a făcut un meci magnific şi ne-a dominat la toate capitolele: grămezi, margini, în plan individual", a mărturisit Romeo Gontineac. La fel de nemulţumit de joc şi de rezultat a fost căpitanul Marius Tincu, el explicând discrepanţa faţă de meciul cu Scoţia prin faptul că mulţi dintre componenţii naţionalei sunt tineri: „Ei sunt buni, însă le lipseşte experienţa marilor meciuri. Asta ne-a costat victoria cu Scoţia".

Fără punct la această ediţie a Cupei Mondiale, România are un program infernal în continuare: sâmbătă va juca împotriva Angliei, iar după patru zile, la 28 septembrie, va înfrunta Georgia în meciul pe care ne-am propus să-l câştigăm. Ieri, viitoarele adversare ale „stejarilor" s-au întâlnit la Dunedin, britanicii câştigând cu 41-10.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite