Steaua şi-a prezentat noul echipament şi la rugby

0
Publicat:
Ultima actualizare:

SAMURAI si CSA Steaua Bucuresti, sectia rugby, au prezentat echipamentul de joc Samurai pentru sezonul 2010 in cadrul unui eveniment care a avut loc pe terenul central de rugby din Complexul Sportiv Steaua.

SAMURAI a devenit un partener important al sectiei de rugby a CSA Steaua Bucuresti, parteneriatul fiind incheiat pana in sezonul 2012, inclusiv. SAMURAI ofera echipament pentru intreaga sectie de rugby, clubul nostru fiind incantat ca jucatorii vor beneficia de echipamente de calitate, special creeate pentru acest sport, precum nationalele de rugby in 7 ale Africii de Sud sau Fiji.

Vedeţi aici cum arată echipamentul de joc al fotbaliştilor Stelei

Noul echipament de joc este de culoare albastra si contine culorile traditionale ale clubului Steaua prin intermediul unor insertii rosii pe fata si pe spatele tricoului. Materialul noului echipament are tesatura dubla ce ofera echipamentului nu doar un design elegant, dar si o rezistenta mult imbunatatita. Croiala dinamica de tip „tight fit" permite circulatia aerului si usureaza miscarile sportivilor in timpul jocului. In premiera pentru clubul nostru, in acest sezon se vor folosi numere originale SAMURAI, cu un design inedit si atragator.

Steaua Bucuresti este cel mai de succes club de rugby din Romania. Steaua Bucuresti detine cele mai multe titluri nationale, 24, si 9 Cupe ale Romaniei.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite