Steaua este campioana României la rugby în 7

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steliştii au câştigat campionatul de rugby în 7, după ce au ieşit pe locul 3 la ultimul turneu al competiţiei, disputat în weekend la Bucureşti. Militarii au câştigat tot în grupe dar au pierdut în semifinala cu Baia Mare, aşa că au trăit periculos în finala mică, pe care erau obligaţi să nu o piardă.

Steaua, Baia Mare, CSM şi Dinamo s-au calificat în semifinale, unde băimărenii au învins Steaua iar CSM a trecut de Dinamo.

S-au jucat astfel finalele CSM - Baia Mare pentru locul 1 al acestui turneu bucureştean şi Steaua - Dinamo pentru locul 3. Aici, CSM a trecut de Baia Mare, 26-14, iar Steaua a învins pe Dinamo cu 12-7. Turneul de la Bucuresti a fost astfel câştigat de CSM Bucureşti.

În clasamentul general al competiţiei însă, care însumează punctele acumulate în toate cele 4 turnee, Steaua s-a clasat prima. Steliştii aveau nevoie de un minim loc 3 în turneul de la Bucuresti şi l-au reuşit. Astfel, Steaua este campioana Romaniei la rugby în 7 în 2010. Pe locul 2 s-a situat Baia Mare, pe 3 CSM şi pe 4 este Dinamo.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite