Ionuț Niacșu și Adrian Ion, titulari cu Spania, Marius Tincu va fi rezervă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
”Stejarii” au pierdut derby-ul cu Georgia * Foto: Marian Burlacu
”Stejarii” au pierdut derby-ul cu Georgia * Foto: Marian Burlacu

Antrenorii naționalei de rugby, Harry Dumitraș, Eugen Apjok și Marius Tincu, au operat unele schimbări în XV-le cu care vor începe partida cu Spania, de mâine, de la Madrid, comparativ cu aceea care a pierdut (13-19), la București, sâmbăta trecută. Anunțați titulari, Adrian Ion și Ionuț Niacșu vor debuta cu această ocazie, însă ei au mai jucat pentru selecționata ”Lupilor” în Challenge Cup. Meciul este transmis la Digi Sp

Accidentat la picior, Daniel Carpo nu a făcut deplasarea, fiind înlocuit cu Adrian Ion. Pe linia de treisferturi, Iulian Dumitraș a fost trecut de pe poziția de fundaș la uvertură, în locul lui Florin Vlaicu. Cu numărul 15 va apărea băimăreanul Ionuț Niacșu. El, ca și Ion, va debuta printre ”stejari”.

De asemenea, Marius Tincu a fost trecut în rezervă, ca taloner fiind titularizat Andrei Rădoi. În aceste condiții, căpitan al "stejarilor" va fi linia a doua Cristian Petre.

Pe lista rezervelor figurează Valentin Popârlan, care nu a fost folosit contra Georgiei.

Meciul Spania - România se dispută mâine, de la ora 17.00, la Madrid, fiind transmis în direct de Digi Sport 1.

Disputa contează pentru ediția 2011/2012 a Cupei Europene a Națiunilor. România are nevoie de victorie, eventual cu bonus ofensiv, pentru a se clasa pe primul loc după meciurile din acest an. De asemenea, un succes va consolida poziția a doua deținută de "stejari" în ierarhia generală.

Iată lista celor 22 de jucători români reținuți pentru acest meci:

ROMÂNIA: 15. Ionut NIACȘU - 14. Mădălin LEMNARU, 13. Csaba GAL, 12. Cristian DINIS, 11. Adrian APOSTOL - (md) 10. Iulian DUMITRAȘ, (mg) 9. Valentin CALAFETEANU - 7. Adrian ION, 8. Mihai MACOVEI, 6. Andrei GORCIOAIA - 5. Cristian PETRE (C), 4. Valentin URSACHE - 3. Paulică ION, 2. Andrei RĂDOI, 1. Andrei URSACHE.

Rezerve: 16. Marius TINCU, 17. Mihaiță LAZAR, 18. Alin COSTE, 19. Valentin POPÂRLAN, 20. Florin SURUGIU, 21. Constantin GHEARĂ, 22. Dorin MANOLE, 23. Flavius DOBRE.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite