Se cunosc cinci sfertfinaliste la Mondialele de rugby

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Englezii au avut mult de furcă cu scoţienii
Englezii au avut mult de furcă cu scoţienii

Echipele Franţei, Angliei şi Australiei s-au alăturat reprezentativelor Noii Zeelande şi Africii de Sud în sferturile de finală ale Cupei Mondiale de rugby, în urma rezultatelor înregistrate în meciurile disputate, sâmbătă, în faza grupelor competiţiei.

În primul meci al zilei, Australia a învins, cu scorul de 68-22, selecţionata Rusiei, în grupa C a Cupei Mondiale, obţinând astfel calificarea în sferturi.

Franţa a acces în sferturi în ciuda înfrângerii, cu scorul de 14-19, din meciul cu Tonga, contând pentru grupa A a competiţiei din Noua Zeelandă, iar Anglia s-a calificat după ce a învins, cu 16-12, selecţionata Scoţiei, în grupa B.

Pentru ultimele trei locuri în sferturi luptă, duminică, Argentina, care trebuie să învingă Georgia pentru a se clasa pe locul 2 în grupa B, din care a făcut parte şi România; Ţara Galilor, care trebuie să treacă de Fiji în grupa D, şi Irlanda şi Italia, care vor concura pentru locul 2 în grupa C.

Meciurile din sferturile de finală vor avea loc în zilele de 8-9 octombrie, iar semifinalele sunt programate pe 15 şi 16 octombrie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite