Rugby/Prima ediţie a Superligii Naţionale va debuta în 26 martie 2011

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Biroul federal al FR Rugby a stabilit în şedinţa de la finalul acestei săptămâni programul primei ediţii a Superligii Naţionale, care va debuta în 26 martie şi se va încheia în 12 noiembrie 2011, cu finala.

Noul format al competiţiei interne la rugby prevedere participarea primelor opt echipe clasate în Divizia Naţională 2010, urmând a se desfăşura 14 etape, cu sistem play-off şi play-out.

În play-off vor evolua primele patru clasate la finalul returului, iar în play-out, echipele de pe locurile 5-8.

În noua Divizie Naţională vor participa echipele clasate pe locurile 9-12 în 2010, plus primele patru clasate în Divizia A (eşalonul secund), cu acelaşi sistem de joc stabilit pentru Superligă. Primele două echipe la finalul competiţiei vor promova în Superliga Naţională.

În eşalonul al treilea din 2011 vor participa 10 echipe, care au evoluat în Divizia A, în 2010. Acestea vor fi împărţite în două zone geografice, iar meciurile se vor juca în sistem tur-retur, iar primele două clasate din fiecare grupă vor juca încrucişat barajul de promovare.

Revenind la Superliga Naţională, programul meciurilor dinprima etapă este următorul:

26 Martie 2011
1. CSM Bucureşti-CSA Steaua Bucureşti
2. RCM U de Vest Timişoara.-RCJ Farul Constanţa
3. CSU AV Arad-CS Dinamo Bucureşti
4. CS U Cluj-CSM Ştiinta Baia Mare

Returul va începe în 7 mai, pe terenul vizitatoarelor din tur, şi se va încheia în 29 octombrie. Semifinalele vor avea loc în 5 noiembrie, locul 1 cu locul 4 şi locul 2 cu locul trei, pe terenul echipelor mai bine clasate.

Finala Superligii Naţionale va avea loc în 12 noiembrie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite