Hary Dumitraș, Marius Tincu și Eugen Apjok, desemnați antrenori la naționala de rugby

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hary Dumitraș * Foto: Marian Burlacu
Hary Dumitraș * Foto: Marian Burlacu

Biroul Federației Române de Rugby, reunit în weekend-ul precedent, chiar înaintea meciului dintre selecționata ”Lupii” București și Worcester Warriors (13-24), a stabilit staff-ul tehnic interimar al echipei naționale.

Fost internațional, căpitan al echipei României care a obținut singura victorie pe pământ francez, în 1990, la Auch (1990), Haralambie Dumitraș a fost desemnat antrenor al echipei de seniori a României. Hary va colabora cu Marius Tincu, care se va ocupa de pregătirea înaintării, și Eugen Apjok, care va răspunde de linia de treisferturi.

La recomandarea International Rugby Board (IRB), staff-ul va fi completat cu un director tehnic și un antrenor, ambii străini. În acest moment, FRR analizează mai multe CV-uri ale unor antrenori reputați care să ocupe aceste poziții.

De asemenea, a fost stabilit și staff-ul echipei naționale de juniori U18. Acesta va fi compus din Marin Moț – director tehnic, Constantin Merșoiu – antrenor cu înaintarea și Bogdan Munteanu – antrenor cu linia de treisferturi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite