Rugby: Tincu se aşteaptă la un meci dificil la grămadă, cu Argentina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Căpitanul echipei naţionale de rugby a României, Marius Tincu, se aşteaptă la un meci dificil în grămadă în meciul de sâmbătă cu Argentina, mai ales dacă va continua să plouă.

"Dacă nu lupţi, nu câştigi. Dacă vremea continuă să fie aşa, lupta va fi foarte importantă sâmbătă. Am văzut meciul Argentinei împotriva Angliei. Ei au avut o apărare foarte bună şi au luptat bine. Îi ştiu pe băieţi, mulţi dintre ei evoluează în Franţa. Nu ne-am apărat bine în meciul cu Scoţia, dar am luptat foarte mult. Sper ca aşa să fie şi mâine (n.r. - sâmbătă), dar cu o apărare mai bună", a declarat, vineri, după un antrenament efectuat în ploaie jucătorul echipei Perpignan.

De partea cealaltă, argentinienii vor încerca să-şi adapteze jocul la evoluţia României. "Desigur clima va avea un impact asupra meciului. Încercăm să dezvoltăm un joc mai incisiv, dar dacă va continua să plouă şi să bată vântul, vom juca mai mult la picior", a afirmat antrenorul secund al Argentinei, Fabian Turner.

Manuel Carizza (linia a doua) se aşteaptă la o vreme dificilă. "Climatul poate fi o variabilă importantă. Poate să fie senin, dar în acelaşi timp poate să bată vântul şi să plouă. Ne aşteptăm la ce e mai rău. Trebuie să fim atenţi în aceste condiţii. Totuşi terenul se prezintă în condiţii perfecte, chiar dacă este ud", a menţionat Carizza.

Meciul dintre cele două echipe, contând pentru grupa B a Cupei Mondiale din Noua Zeelandă, va avea loc sâmbătă, la ora 06.30, la Invercargill.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite