Steaua a anunțat orele de disputare a meciurilor la Memorialul ”Eroii Revoluției”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Minge rugby
Minge rugby

La sfârșitul acestei săptămâni, pe terenul de rugby din Complexul  Sportiv Steaua va avea loc un interesant turneu internațional de rugby. Pe lângă echipa gazdă, vicecampioană națională, la Memorialul ”Eroii Revoluției” vor lua parte selecționatele armatelor din Franța și Marea Britanie, precum și Farul Constanța.

Organizatorii au anunțat și orele la care se vor disputa partidele.

Iată programul:

Vineri, 1 iulie

Ora 17.00: Farul Constanța - Selecționata Armatei Britanice

Ora 19.00: Steaua București - Selecționata Armatei Franceze

Duminică, 3 iulie

Ora 15.30: Meciul pentru locurile 3-4 (se întâlnesc echipele care au pierdut în prima zi)

Ora 17.30: Finala (locurile 1-2 - se înfruntă învingătoarele din semifinale)

Implicat direct în organizare, Bobby Durbac a declarat pentru ”Adevărul”: ”Sper ca această a doua ediție să fie mai reușită decât anterioara. Stadionul de rugby a fost reamenajat. S-a refăcut gazonul, iar la tribuna a doua au fost montate scaune. Ne dorim ca în viitor să acoperim tribunele. De asemenea, am discutat și despre amenajarea unei zone rezervate presei, la care să existe și posibilitatea conectării la Internet. Singurul lucru care mă îngrijorează este vremea. Sper să nu avem probleme cu vreo furtună”.

Memorialul ”Eroii Revoluției” este organizat în memoria celor doi mari rugbyști ai Stelei care au murit în timpul evenimentelor din decembrie 1989, Răducu Durbac și Florică Murariu.

Steaua a câștigat prima ediție a turneului, învingând cu 21-0 echipa rusă Enisei. Locul 3 a fost ocupat de Farul, care s-a impus cu 19-8 în fața lui Poli Agro Iași.

Accesul spectatorilor la meciuri este liber. Meciurile vor fi transmise la Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite