Marius Tincu: ”Așteptăm cu nerăbdare meciul cu Scoția”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Căpitanul ”stejarilor”, Marius Tincu, și Alin Petrache, președintele FRR, au fost primiți cu fast la Invercargill * Foto: www.frr.ro
Căpitanul ”stejarilor”, Marius Tincu, și Alin Petrache, președintele FRR, au fost primiți cu fast la Invercargill * Foto: www.frr.ro

Echipa de rugby a României a ajuns la Invercargill, cel mai sudic oraș din Noua Zeelandă, unde va disputa sâmbătă, de la ora 4.00, meciul cu Scoția, primul de la ediția 2011 a Cupei Mondiale.

”Stejarii” au călătorit circa trei ore și jumătate. Înainte de plecarea din Ashburton, oficialii români le-au mulțumit oamenilor de acolo pentru modul cum i-au tratat. Timp de o săptămână naționala noastră a participat la întâlniri cu oficialitățile din zona Christchurch, cu reprezentanți ai comunității române care trăiește în Insula de Sud, cu elevi ai unor școli, cu populația maori.

La sosirea în Invercargill, delegația României a avut parte de o primire la fel de frumoasă. Primarul orașului și un grup de copii le-au urat bun venit oamenilor lui Romeo Gontineac. În după-amiaza de ieri, Marius Tincu, Cristi Petre, Iulian Dumitraș, Paulică Ion și Steve McDowall au participat la o întâlnire cu ziariștii. “Este important să jucăm bine și să obținem un rezultat bun pentru că este primul meci. Sper că fiecare jucător român se va gândi la acest meci cu Scoția. Este o partidă foarte importantă pentru rugbyul românesc. Vrem să jucăm la potențial maxim pentru a nu avea regrete pe urmă”, a declarat căpitanul Marius Tincu, care a adăugat că echipa României așteaptă cu nerăbdare meciul cu Scoția. ”Echipa României are în componență mulți jucători tineri, care vor crește având în față meciuri de înalt nivel”.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite