Phil Vickery va comenta meciul România – Anglia pentru ITV

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Phil Vickery (stânga), alături de Waren Gatland, antrenorul Țării Galilor * Foto: Reuters
Phil Vickery (stânga), alături de Waren Gatland, antrenorul Țării Galilor * Foto: Reuters

Campion mondial în 2003, Phil Vickery recunoaște că e un tip norocos. El a prins o slujbă cât se poate de frumoasă: va comenta Cupa Mondială la rugby pentru televiziunea britanică ITV, inclusiv meciul România – Anglia, din 24 septembrie.

Fostul căpitan al echipei Angliei a declarat pe site-ul oficial al competiției că speră ca Noua Zeelandă să câștige... Rugby World Cup! ”Toată lumea este în spatele lor. Ei par a fi în plină formă și foarte rapizi în acest moment. Mi-ar plăcea să-i văd câștigând. Alfel spus, dacă noi vom avea o finală între reprezentantele celor două emisfere, Nord și Sud, eu voi fi foarte fericit”.

Phil Vickery s-a născut în 14 martie 1976, la Barnstaple. Consacrat ca pilier dreapta, dotat cu un fizic pe măsură (1,90 m / 120 kg), acesta a devenit campion mondial în 2003, iar în 2007 a disputat finala Rugby World Cup din postura de căpitan al ”trandafirilor”. Selecționat de 73 de ori în echipa Angliei, a disputat și cinci meciuri cu selecționata Leilor Britanici și Irlandezi.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite