Rugbişti în cantonament la mânăstire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Ştefan Popescu a efectuat, în septembrie şi în octombrie, două stagii de pregatire la Mânăstirea Izbuc din Bihor, cu juniorii "under 17" de la Metrorex şi cu o grupă "under 14" de la Progresul Cernica.

"A fost o experienţă unică. Condiţiile au fost foarte bune. Ne-am bucurat de mese de post ecologice şi am fost la slujbă. Am avut două antrenamente pe zi şi i-am ajutat pe calugări la treburile gospodăriei. La sfârşit jucătorii m-au întrebat când mai venim la Izbuc în cantonament. Vom reveni în februarie pentru o nouă perioadă de pregatire. Vreau sa le mulţumesc mult pentru sprijin celor de la mânăstire. A fost ceva fantastic", a declarat tehnicianul pentru frr.ro.

Antrenorul bucureştean, în vârstă de 67 de ani, este unul dintre cei mai longevivi tehnicieni din Capitală şi are la activ opt titluri de campion. A început să antreneze în 1973 şi a condus echipele de juniori Gloria, Triumf, Ciorogârla, Metrorex şi echipa de seniori din Giurgiu. În prezent activează ca antrenor la Metrorex "under 17" şi a demarat un proiect ce vizează crearea unui centru de rugbi în 7 masculin şi feminin la Cernica.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite