Încasările de la meciul cu Stade Francais, donate în scop caritabil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rugby
Rugby

Federaţia Română de Rugby va dona toate încasarile de la meciul selecţionatei Stejarii Bucureşti cu Stade Francais fundaţiei Pro Vita şi părintelui Nicolae Tănase, care au grijă de 328 de copii nevoiaşi la Valea Plopului (judeţul Prahova).

“FRR a luat această decizie, având în vedere că se apropie Sarbatorile. Nu este primul gest de acest fel pe care FRR î lface. În acest an, preşedintele Alin Petrache şi Federatia au facut donaţii constante şi familiei Guias din Domnesti (Ilfov) care are în grijă 15 copii. Ba chiar i-am adus şi la un meci. Dorim să îi ajutam cum putem pe aceşti oameni care încearcă sa le ofere unor copii o viaţă mai bună. Sperăm să fie cât mai multţ spectatori care sa îşi cumpere bilete pentru meciul de sâmbătă”, a declarat Florinel Matei, Secretarul General al FRR.

Bilete la tribuna I s-au epuizat marţi
Tichetele pentru aceasta partidă au fost puse în vanzare din luna septembrie. Ele costa 5 lei (Tribuna a II-a si Peluza) şi 10 lei (Tribuna I) şi sunt disponibile la magazinul din curtea FRR (în fiecare zi de luni până vineri, între orele 9 şi 17), în reţeaua Diverta şi online pe www.myticket.ro.
În acest moment mai sunt disponibilele doar tichete la Tribuna a II-a şi Peluza.
Temperatura la ora partidei va fi de 8 grade Celsius (fără precipitaţii).

sursa: frr.ro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite