Frigul şi zăpada ameninţă disputarea meciului cu Rusia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vremea friguroasă care se anunţă pentru săptămâna aceasta, la Bucureşti, a stârnit îngrijorare printre conducătorii FR de Rugby, sâmbătă, la ora 16.00, naţionala urmând să joace pe Stadionul „Arcul de Triumf“ meciul cu Rusia, din a treia etapă a ediţiei 2011-2012 a Cupei Naţiunilor Europene.

„Anul trecut, din cauza terenului îngheţat, partida cu Spania a fost reprogramată. Atunci, ne-am moblizat şi am dat zăpada de pe teren, în joia dinaintea întâlnirii. Între timp, temperatura a coborât sub zero şi terenul a îngheţat. Cum se anunţă ninsoare la Bucureşti, în zilele următoare, am putea schimba strategia. Şi anume să dăm zăpada chiar în dimineaţa dinainte de jocul cu Rusia", ne-a declarat Alin Petrache, preşedintele FRR.

Pericol de amendă

Anul acesta, Asociaţia Europeană de Rugby (FIRA-AER) aplică amenzi în cazul în care un meci nu se poate disputa. Aşa au păţit ucrainenii, care au avut terenul îngheţat la partida cu România, din 12 februarie. „Ei sunt dispuşi ca, în loc de amendă, să suporte deplasarea şi cazarea noastră. Noi am vrea ca meciul din Ucraina să-l disputăm în august. L-am folosi pentru pregătirea dinaintea Cupei Mondiale. Să vedem dacă FIRA-AER va fi de acord", a adăugat fostul căpitan al „stejarilor". 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite