CSM Știinţa Baia Mare a realizat eventul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Băimărenii au cucerit şi Cupa României la rugby
Băimărenii au cucerit şi Cupa României la rugby

Rugbiştii maramureşeni sunt de neoprit! Campioni naţionali pentru al doilea an consecutiv, oamenii lui Eugen Apjok şi Vasile Lucaci au câştigat ieri, pe stadionul ”Arcul de Triumf”, şi Cupa României: 13-6 (3-6) cu Steaua.

 "Am dovedit că rămânem cei mai buni din ţară", a declarat antrenorul lui CSM Ştiinţa Baia Mare, care a explicat prima repriză mai puţin reuşită şi prin sezonul foarte încărcat al echipei sale.

Bucureştenii rămân, în schimb, cu satisfacţia titlului câştigat la rugby în 7, care va devenit disciplină olimpică din 2016. "Nu mai comentăm arbitrajul. Noi suntem preocupaţi în permanenţă să formăm jucători", a mărturisit antrenorul Stelei, Marin Moţ, care a explicat absenţa lui Marcel Mihalache prin faptul că talonerul a decis să pună punct carierei sale. "Noi îi mulţumim pentru ceea ce a făcut pentru Steaua!".

Nu toţi jucătorii care au disputat finala Cupei vor intra în vacanţă. Unii dintre ei au plecat imediat în cantonament, cu selecţionata Bucureştiului, care va întâlni sâmbătă, 11 decembrie, tot în Capitală, formaţia pariziană Stade Francais, în Challenge Cup. Printre aceştia se numără şi căpitanul maramureşenilor, Mihai Macovei, care a terminat partida cu gura plină de sânge şi cu câţiva dinţi lipsă...

"Nu e pentru prima oară când mi se întâmplă asta la un meci cu Steaua. Data trecută am fost lovit cu cotul. Oricum, bucuria câştigării Cupei mă face să nu simt durerea", a declarat Mac. Au marcat: Ene 1 eseu, Dimofte 1 transformare, 1 penalitate, Buduşan 1 penalitate, respectiv Dumbravă 1 penalitate, Vlaicu 1 penalitate. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite