Antrenorul echipei de rugby a Angliei, Martin Johnson, a demisionat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Martin Johnson
Martin Johnson

Antrenorul echipei de rugby a Angliei, Martin Johnson, a demisionat după evoluţia dezamăgitoare şi problemele din lot de la Cupa Mondial din Noua Zeelandă, a anunţat presa britanică.

Echipa Angliei a fost extrem de criticată pentru comportamentul în teren şi în afara lui la Cupa Mondială, unde a fost eliminată în sferturi de Franţa. BBC şi Daily Telegraph au precizat, miercuri, că federaţia va publica un comunicat pe această temă în cursul zilei.

Mai mulţi jucători au fost sancţionaţi pentru comportamentul lor în Noua Zeelandă. În timpul Cupei Mondiale, tabloidul The Sun a dezvăluit că rugbistul Mike Tindall a sărutat o fată într-un club din Noua Zeelandă, deşi acesta este însurat cu Zara Phillips, nepoata Reginei Angliei, Elisabeta a II-a. Potrivit The Sun, rugbistul, care s-a însurat în luna iulie cu Zara Phillips, a "sărutat, mângâiat şi şi-a băgat capul între sânii unei tinere blonde", după partida cu Argentina, scor 13-9. Alţi doi rugbişti englezi, Chris Ashton şi James Haskell, au primit o amendă de 5.000 de lire sterline, cu suspendare până la 31 decembrie 2012. Ceilalţi doi au primit amenda cu suspendare după ce a fost investigată plângerea făcută de Annabel Newton, o membră a stafului din hotelul unde a fost cazată naţionala Angliei în Dunedin, Noua Zeelandă. În cazul în care cei doi vor avea un comportment neadecvat până la 31 decembrie 2012, vor trebui să plătească şi amenda decisă de federaţia engleză în acest caz.

Martin Johnson, în funcţie din 2004, a fost căpitanul echipei care a câştigat titlul în 2003.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite