Antrenorii naţionalei, bătuţi la Botoşani!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După meciul câştigat cu 61-7 în faţa Ucrainei, antrenorii lotului naţional de rugby, Romeo Gontineac şi Steve McDowell (foto), au fost agresaţi la ieşirea dintr-un club din Botoşani.

Romeo Gontineac, botoşănean de origine, a scăpat doar cu un pumn, în timp ce colegul său a avut parte de o bătaie mult mai zdravănă.

De altfel, neozeelandezul Steve McDowell a avut nevoie după conflict de îngrijiri medicale, fiind diagnosticat cu traumatism cranio-facial acut cu echimoze orbitale bilaterale şi contuzii de piramidă nazală.

Acuzaţi ca au fost băuţi

Purtătorul de cuvânt al FRR a declarat pentru „Monitorul de Botoşani" că Federaţia de Rugby nu ştie încă dacă se vor lua măsuri împotriva vinovaţilor.

„Antrenorii se îndreptau spre hotel în momentul în care au fost agresaţi şi bătuţi. Când ajungem în Capitală vom consulta avocatul FRR şi vom vedea dacă depunem o plângere penală împotriva agresorilor. Steve McDowell îşi va scoate un certificat medico-legal. Sper ca şi pe plan local să se întâmple ceva şi agresorii să fie traşi la răspundere", a subliniat acesta.

Patronul clubului din Botoşani ne-a declarat că cei doi antrenori au fost foarte gălăgioşi tot timpul cât au stat în locaţie din cauza consumului excesiv de alcool iar în prezenţa sa nu au făcut altceva decât să spargă nişte pahare. În acelaşi timp, proprietarul clubului de noapte a negat orice implicare în acest incident.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite