În ritm de samba, la munte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În ritm de samba, la munte
În ritm de samba, la munte

Un sport care cucereşte din ce în ce mai muţi fani este dansul sportiv. Copiii îşi doresc să înveţe ritmurile latino-americane sau paşii de la categoria standard. Clubul Hobby Dance

Un sport care cucereşte din ce în ce mai muţi fani este dansul sportiv. Copiii îşi doresc să înveţe ritmurile latino-americane sau paşii de la categoria standard.

Clubul Hobby Dance organizează un cantonament montan în localitatea Breaza, judeţul Prahova. Stagiul de pregătire este atât pentru micuţii care doresc să se iniţieze în acest sport, cât şi pentru perechile care deja au ajuns la performanţă.

Stagiul se va desfăşura în două perioade: 4-10 august, pentru copii, începători şi clasa hobby, şi 11-17 august (clasa D, Open şi Open Basic).

Cazarea variază între 30 şi 35 de ron pe zi, iar masa 35 de ron, pensiune completă. Oficialii clubului au specificat în program că masa rămâne la latitudinea sportivilor.

Antrenamentele costă 150 de lei pe zi şi vor fi susţinute de profesor Justin Istrate, iar locurile pentru înscrieri sunt limitate. Pentru mai multe informaţii doritorii pot accesa www.hobbydance.ro sau pot suna la unul dintre numerele de telefon: 0311028651 sau 0722888094, persoana de contact fiind chiar preşedintele clubului, Justin Istrate.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite