Polo: Spulberati de campionii mondiali: Serbia-Romania 12-5

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nationala de polo a Romaniei a fost invinsa, miercuri, la Campionatul Mondial de la Shanghai, de detinatoarea trofeului Serbia, scor 12-5 (3-1, 3-1, 3-1, 3-2), in cea de-a doua partida din grupa B.

Tricolorii nu au rezistat decât o repriză și jumătate în fața campionilor mondiali. Sârbii au condus cu 3-1 după primul sfert, dar România a dat semne că pot juca de la egal la egal cu Serbia în prima parte a sfertului doi. Tricolorii au marcat primii și scorul era 3-2 pentru Serbia.

Apoi a venit minutul de coșmar care practic a decis partida. Trei goluri în aproape 60 de secunde și la pauza mare scorul era 6-2 pentru plavi. Jucătorii antrenați de Istvan Kovacs și Ladislau Balanov nu au reușit să revină în a doua jumătate a meciului primind încă pe atâtea goluri și marcând doar de trei ori.

Urmează vineri meciul cu China, decisiv pentru calificarea în optimile de finală ale competiției, acolo unde însă vom întâlni un adversar redutabil. Serbia va lupta cu Australia în ultima partidă pentru primul loc al grupei, care duce direct în sferturile de finală.

Pentru tricolori au marcat Cosmin Radu (două goluri), Kalman Kadar, Andrei Buşilă și Tiberiu Negrean câte un gol. Principalul realizator al sârbilor a fost Dusko Pijeltovic cu patru reușite.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite