Pascal: "Vreau să demonstrez că sunt cel mai bun semigreu din lume"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jean Pascal (dreapta) promite un meci mare în faţa lui Diaconu
Jean Pascal (dreapta) promite un meci mare în faţa lui Diaconu

Canadianul Jean Pascal, campionul mondial WBC la semigrea, s-a arătat foarte volubil la conferinţa de presă care a prefaţat meciul revanşă cu românul Adrian Diaconu, programat vineri 11 decembrie la Centre Bell din Montreal, şi a promis că va demonstra că este cel mai bun semigreu din lume.

La conferinţa de presă, la care ambii boxeri au venit îmbrăcaţi la sacou cu cravată, Diaconu a fost destul de rezervat şi i-a asigurat pe fani că vor avea parte de o luptă spectaculoasă. Pascal, care îşi apără a 2-a oară titlul mondial, cucerit de la Diaconu pe 19 iunie, a promis de asemenea spectacol. ''M-am pregătit pentru a face spectacol şi pentru a demonstra că sunt cel mai bun semigreu din toată lumea''.

Adrian Diaconu (26 de victorii - 15 prin KO, 1 înfrângere), a fost deposedat de centura mondială WBC pe 19 iunie, când a fost învins la puncte de canadianul Jean Pascal (24 de victorii - 16 prin KO, 1 înfrângere).

Jean Pascal s-a declarat convins că va câştiga şi meciul revanşă cu ''Tha Shark'', numele de ring al românului, pentru că se consideră mult mai bun. ''Am devenit campion mondial, dar acum ţintesc mai departe şi mai sus. Vreau să mă perfecţionez atât ca sportiv cât şi ca om. Caut perfecţiunea în tot ce fac. Viteza, forţa loviturii, viteza picioarelor, planul de meci, am muncit cu adevărat pentru a ameliora tot ce îmi va permite să devin mai înspăimântător pentru adversarii mei. Dacă Adrian crede că va putea câştiga, eu ştiu pentru merg să înving. Vorbesc de victorie şi de modul în care îl voi bate, am mai făcut-o odată. Sunt mai rapid, mai talentat, sunt un boxer mai complet, am un joc de picioare mai bun, sunt mai puternic fizic şi mai inteligent şi în plus sunt şi mai frumos''.

Campionul WBC a adăugat că în pregătiri s-a concentrat exclusiv asupra lui şi nu s-a gândit cu ce ar putea veni nou Diaconu. ''Nu m-am concentrat la ceea ce ar putea aduce nou Adrian. Nu m-am gândit decât la mine şi la ce aş putea face pentru a deveni un boxer mai bun. Adrian poate să facă lucruri pe care nu le-a mai făcut în meciurile precedente. Pentru a le contracara, mă voi baza pe marea mea experienţă şi pe planul meu de meci. Cel mai rău adversar al meu de vineri voi fi eu însumi. Trebuie să nu mă las prins într-un exces de încredere şi să-mi păstrez concentrarea timp de 12 reprize. Voi ieşi sigur învingător, pentru că am toate mijloacele şi atuurile necesare de a domina lupta aceasta''.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite