Nadia şi Carl Lewis au dat startul vânzării biletelor pentru Londra 2012

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nadia Comăneci şi fostul atlet american Carl Lewis au dat startul vânzării biletelor pentru Jocurile Olimpice de la Londra, din 2012. Cei doi au pozat într-o ipostază inedită chiar lângă unul dintre simbolurile capitalei britanice, Tower Bridge.

Nadia, prima gimnastă care a primit nota 10 şi Carl Lewis, de nouă ori campion olimpic au fost invitaţii speciali ai comitetului de organizare al Jocurilor Olimpice de la Londra pentru a marca debutul campaniei de vânzare a biletelor.

Doritorii vor avea la dispoziţie şase săptămâni, mai exact până pe 26 aprilie, pentru a-şi trimite opţiunile prin intermediul site-ului internet www.tickets.london2012.com doar pentru europeni, în timp ce ceilalţi vor trebui să apeleze la Comitetele olimpice naţionale.

Oferta se împarte în 650 de sesiuni, la 26 de sporturi, pe parcursul a 17 zile de competiţie (27 iulie-12 august 2012), iar cei interesaţi nu vor putea solicita bilete decât pentru maximum 20 de probe. Preţurile vor fi cuprinse între 20 de lire, de exemplu pentru un meci din primul tur al turneului de volei, şi 2012 lire sterline pentru un loc bine situat la ceremonia de deschidere.

Aproximativ 2,5 milioane de persoane s-au preînscris deja pe site-ul internet pentru achiziţionarea de bilete. În total vor fi puse în vânzare aproximativ 6,6 milioane de bilete.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite