Nadia va da startul vânzării biletelor pentru Londra 2012

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nadia Comăneci va fi prezentă la Londra, la evenimentul prilejuit de punerea în vânzare a biletelor pentru Jocurile Olimpice din 2012, potrivit unui anunţ făcut de fosta campioană pe contul său de Twitter.

Evenimentul va avea loc la Londra, la 15 martie, atunci când va începe perioada de şase săptămâni în care doritorii pot aplica pentru cele aproximativ 8 milioane de bilete ce vor fi puse în vânzare pentru cele 650 de evenimente din cadrul Olimpiadei.

Procesul de achiziţionare este unul complex, după depunerea aplicaţiilor iniţiale, urmând să se facă o repartiţie în funcţie de solicitările pentru fiecare eveniment în parte. În cazurile în care cererile exced numărul biletelor puse în vânzare, organizatorii vor alege arbitrar solicitanţii. Abia după acest proces de selecţie, fericiţii câştigători vor putea să plătească biletele şi să intre în posesia lor, tot procesul încheindu-se la 24 iunie 2011.

Cele mai ieftine bilete valorează 20 de lire sterline iar cele mai scumpe sunt cele din apropierea terenului, la finala turneului masculin de baschet, care ajung la 725 de lire sterline.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite