Webber: "M-ar fi ajutat ordinele de echipă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vettel şi Webber sărbătorind victoria
Vettel şi Webber sărbătorind victoria

Mark Webber recunoaşte că ar fi fost avantajat în lupta pentru titlu cu Fernando Alonso dacă Vettel i-ar fi cedat victoria în Marele Premiu al Braziliei.

Toată lumea se aştepta ca cei de la Red Bull să implementeze ordine de echipă, ceea ce i-ar fi permis lui Webber să se apropie de Alonso la un singur punct faţă de cele pot din acest moment, dar nu a fost aşa. Vettel a câştigat, iar australianul a fost pe poziţia a doua, deşi admite că l-ar fi ajutat să câştige la Interlagos.

"M-ar fi ajutat, dar nu aceasta este filosofia echipei. Vettel a pilotat bine pentru victorie şi aşa au decurs lucrurile. Echipa luptă pentru poziţie într-o manieră sportivă şi aşa stau lucrurile. Alonso a obţinut câteva puncte la Hockenheim (n.r - prin ordine de echipă), iar asta s-a întâmplat în trecut şi se va întâmpla în viitor. Fiecare are păreri diferite despre acest lucru. Încă am o şansă bună şi voi merge în Abu Dhabi să dau tot ce pot", a spus el.

În cazul în care ordinea Vettel - Webber - Alonso se va menţine şi în Abu Dhabi, pilotul Scuderiei Ferrari ar cuceri titlul. Pentru ca trofeul să-i revină lui Webber, Vettel ar trebui să-i cedeze poziţia, însă Webber nu este convins că aşa vor sta lucrurile. "Depinde de cum stau lucrurile în ultimul tur", a precizat el în cadrul conferinţei de presă când a fost întrebat dacă va fi sprijinit de Vettel în ultima cursa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite