Webber: "Asta e! Am încercat totul. Îmi voi lua revanşa în 2011"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Webber a fost aproape de a câştiga titlul mondial
Webber a fost aproape de a câştiga titlul mondial

Mark Webber l-a felicitat pe colegul său de echipă, Sebastian Vettel care a devenit dumincă cel mai tânăr pilot din istoria Formula 1 care a devenit campion mondial. Cu toate că anul acesta a pierdut, australianul susţine că va încerca să-şi ia revanşa în 2011.

Webber a ratat duminică şansa de a cuceri titlul mondial în urma rezultatului modest înregistrat în ultima cursă, în care a obţinut doar 4 puncte.

"Îl felicit pe Sebastian pentru titlul mondial. Au existat multe lucruri pozitive în acest an, dar acest weekend nu a decurs bine şi este păcat. Avem timp să reflectăm în următoarele săptămâni, dar aşa este sportul uneori. Există anumite sentimente când ajungi atât de aproape şi pierzi. Am încercat totul. Am băieţi grozavi în jurul meu şi am făcut tot ce am putut, dar până la urmă nu a fost suficient. Echipa a câştigat două titluri, aşa că nu a fost un an prost pentru noi", a spus el.

Unul dintre punctele cheie ale titlului cucerit de Vettel a fost intrarea timpurie la boxe a lui Webber, cauzată de degradarea accentuată a pneurilor spate, iar australianul a admis că acest lucru l-a ajutat pe coechipierul său.
"La începutul cursei a trebuit să luăm câteva decizii pentru a scăpa de poziţia în care ne aflăm. Nu a fost prea rău până atunci. Evident, să mergem cu pneurile mai tari de la început l-a rănit pe Alonso, pentru că a trebuit să mă acopere, aşa că într-un fel a fost un efort de echipă, dar eu nu am obţinut rezultatul pe care l-am vrut", a mărturisit Webber.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite