Webber şi Vettel s-au împăcat!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Piloţii echipei de Formula 1 Sebastian Vettel şi Mark Webber au făcut pace după incidentul din Marele Premiu al Turciei când aceştia au intrat unul în altul.

Webber şi Vettel se aflau în fruntea cursei desfăşurate duminică, la Istanbul, cu 18 tururi înaintea finalului Grand Prix-ului. În ultimele viraje ale turului 40, Vettel a încercat să-l depăşească pe coechipierul său, însă acesta nu i-a permis să facă acest lucru, rezultând un acroşaj soldat cu abandonul germanului şi cu retrogradarea pe locul trei a pilotului australian.

Cei de la conducerea suderiei au considerat că Webber se face responsabil pentru piederea unor puncte importante datorită faptului că nu i-a permis coechipierului său să îl depăşească. Piloţii celor de la McLaren-Mercedes, Lewis Hamilton şi Jenson Button au profitat din plin de acest incident şi au reuşit dubla.

Webber şi Vettel au fost chemaţi joi a fabrica de la Milton Keynes, la o discuţie cu managerul echipei Christian Horner, cu directorul tehnic Adrian Newey şi cu consilierul Helmut Marko. La finalul întâlnirii cei doi piloţi au ieşit plini de optimistm.

"Am fost într-o poziţie extraordinară şi nu a fost bine pentru membrii echipei ce s-a întâmplat, aşa că le cer scuze lor pentru că am pierdut conducerea cursei. Mark şi cu mine suntem piloţi profesionişti şi nu se va schimba modul nostru de a lucra împreună", a spus Vettel.

"Este păcat că am pierdut o bună oportunitate să câştigăm cursa. Este sport şi astfel de lucruri se întâmplă, deşi n-ar trebui. Seb şi cu mine promitem că nu se va mai întâmpla şi că vom continua să colaborăm deschis", l-a completat Webber.

După cursa de la Istanbul, Mark Webber a reuşit până la urmă să îşi păstreze poziţia fruntaşă în clasamentul piloţilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite