Webber: "Ferrari nu a ieşit din cursa pentru titlu. Nu ar trebui să îi subestimeze nimeni"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mark Webber, pole position la Sepang
Mark Webber, pole position la Sepang

Pilotul de Formula 1, Mark Webber, speră din tot sufletul să câştige pentru prima oară în carieră o victorie pe circuitul de la Silverstone, pentru a lăsa în urmă accidentul suferit în Marele Premiu al Europei cu două săptămâni în urmă.

"Aştept cu nerăbdare să revin în lupta după ce la Valencia nu am reuşit să termin. Silverstone a fost un circuit bun pentru mine în trecut. Am câştigat acolo în multe competiţii cu excepţia Formulei 1, aşa că aştept cu nerăbdare să adaug o victorie în Formula 1 celorlalte succese obţinute acolo", a declarat Webber într-un interviu acordat postului de televiziune BBC.

Cu toate că Red Bull Racing şi McLaren sunt principalele favorite la titlul mondial după prima jumătate a sezonului Mark Webber consideră că echipa Ferrari nu trebuie subestimată iar italienii rămân în continuare unii dintre favoriţi, în primul rând datorită prezenţei lui Fernando Alonso.

"Niciodată nu-i poţi subestima pe cei de la Ferrari. Este o echipă foarte, foarte puternică. Fernando Alonso este un pilot puternic, aşa că aceşti băieţi vor fi aici în fiecare săptămână. Este o luptă senzaţionala şi mă bucur de ea, pentru că sunt mulţi piloţi care pot câştiga curse. Mulţi dintre noi avem câte două victorii şi ar fi grozav să fiu primul pilot care obţine a treia şi a patra victorie. Este o luptă bună", a subliniat pilotul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite