Webber despre cursa de la Monza: "Putem face o figură frumoasă!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mark Webber este încrezător că poate obţine un rezultat bun la Monza, chiar dacă circuitul de la Monza este cel mai defavorabil echipei din întregul calendar competiţional, din cauza liniilor drepte foarte lungi şi a forţei de apăsare aerodinamice foarte scăzute.

Însă, pilotul australian este optimist chiar dacă a fost detronat de Lewis Hamilton din postura de lider al clasamentului şi este încrezător că poate obţine un rezultat pozitiv în Italia la sfârşitul acestei săptămâni.

"Cred că încă putem să ne descurcăm bine la Monza. S-ar putea să avem o concurentă ceva mai puternică: pe lângă Ferrari, McLaren şi Renault, Force India se poate amesteca în lupta pentru primele locuri", a declarat australianul.

Pentru coechipierul său Sebastian Vettel, Marele Premiu al Italiei este un loc deosebit. El a obţinut la Monza, în urmă cu doi ani, primul pole position din carieră.

"Am două amintiri minunate de la Monza, prima mea victorie în F1 şi primul meu pole position în F1, aşa că este bine să revin. Dar factorii cheie sunt forţa scăzută de rezistenţă a aerului şi stabilitatea bună în momentul frânării. Nu cred că va fi uşor pentru noi, din cauza liniilor drepte lungi, dar sunt sigur că vom da totul şi că vom lupta până la final", a explicat germanul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite