Webber: "Am nevoie de victorii pentru a câştiga titlul"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Au mai rămas trei curse până la la sfârşitul sezonului, iar Mark Webber consideră că trebuie să obţină maxuimul de puncte pentru a putea câştiga titlul.

El şi-a consolidat poziţia de lider în clasamentul general după locul 2 obţinut duminică în Marele Premiu al Japoniei, având acum un avans de 14 puncte în faţa lui Sebastian Vettel şi Fernando Alonso.

"Cel mai important lucru este că diferenţa de puncte merge în direcţia potrivită. Trebuie să continui în acest mod. Mai sunt 3 curse şi acesta este un rezultat bun pentru mine. Vettel a meritat victoria, dar 5 dintre noi pot câştiga curse. Trebuie să câştig din nou şi sunt încrezător că pot face asta. Fiabilitatea ar putea juca un rol, întrucât mai sunt 75 de puncte în joc Aceşti băieţi au mai puţine puncte, dar sunt încrezător", a declarat pilotul echipei Red Bull la conferinţa de presă de după cursă", a spus australianul.

Red Bull Racing a dominat Marele Premiu al Japoniei, stabilind cei mai buni timp în toate sesiunile de antrenamente şi în calificări, motiv pentru care Webber este mulţumit de evoluţia sa.

"A fost o zi foarte bună pentru mine. Am fost aproape de Vettel în calificări şi am ştiut cât de crucial a fost asta. După aceea, a fost dificil pentru mine să câştig dacă nu aveam un start bun. Am avut ceva noroc când Robert Kubica a rămas fără un pneu depăşit pe Webber la start, dar a abandonat în primele tururi). A fost un final frumos în formaţie. Ne urmăream unul pe altul şi a fost imposibil să mă apropii la mai puţin de o secundă. Sunt foarte mulţumit de cum am pilotat. Vettel a meritat victoria şi nici Alonso nu a pilotat rău", a mai precizat el.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite