Petrov respinge criticile lui Alonso

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Renault a fost arbitru în lupta pentru titlu iar Fernando Alonso l-a amenințat cu pumnul pe Vitali Petrov după ce monoposturile au trecut linia de sosire în Marele Premiul de la Abu Dhabi. Petrov respinge însă criticile spaniolului pe care l-a ținut în spate aproape 40 de tururi.

Vitali Petrov de la Renault l-a exasperat pur și simplu pe Fernando Alonso, după ce spaniolul, principalul favorit la titlul mondial, a ajuns în spatele rusului după schimbul timpuriu de pneuri. Petrov a reușit una dintre cele mai bune curse din acest sezon și practic a decis soarta campionatului în condițiile în care Alonso ar fi avut nevoie de o clasare mai bună pentru a obține coroana cu lauri.

Spaniolul a mers în paralel cu pilotul rus după trecerea liniei de sosire și a gesticulat violent cu mâna la adresa acestuia. A fost apoi mai reținut în declarații, spunând că Petrov a "pilotat bine și nu a făcut nicio greșeală" dar a precizat totuși că a fost prea agresiv în menținerea poziției.

Petrov se apără spunând că a venit la Abu Dhabi să lupte. "Nu vreau să las pe nimeni să mă depășească. Sper că Fernando se va potoli pentru că până la urmă asta înseamnă cursele", a spus Petrov. "Sunt mândru de echipa mea pentru că am avut un weekend excelent și am făcut un pas înainte", a mai adăugat pilotul rus.

Și Robert Kubica, celălalt pilot de la Renault, a reușit o cursă excelentă și i-a dat bătăi de cap lui Lewis Hamilton pentru o lungă perioadă, în timp ce britanicul încerca să-l ajungă pe Sebastian Vettel. "Fiecare își face cursa sa, noi pilotăm pentru Renault și nu pentru alte echipe", a comentat și Kubica.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite