Villeneuve despre revenirea sa: "Nu ştiu nimic despre echipa pentru care o sa concurez"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul campion mondial la Formula1, Jacques Villeneuve, a confirmat recent că va reveni în sezonul 2011 în activitatea copetiţională după ce a iniţiat un parteneriat cu echipa Durango, la scurt timp după ce în presa internaţională au apărut informaţii cu privire la acest fapt.

Villeneuve a mărturisit că publicitatea excesivă care a însoţit revenirea sa pe pistă nu îi poate fi decât devaforbilă.

"Nu am nicio idee împotriva cui luptăm. Totul a fost ţinut sub tăcere şi eram mulţumiţi de asta. Dar cineva care nici măcar nu face parte din proiect a decis să vorbească şi asta este destul de deranjant. Nu pot spune nimic, pentru că nu avem încă toate datele", a declarat el pentru publicaţia germană Bild.

Villeneuve este de părere că Federaţia Internaţională de Automobilism este mult mai reticentă să primească o nouă echipă în competiţie după ce USF1 a eşuat în tentativa de a debuta în Formula 1 în acest sezon, în urma unor grave probleme cu banii.

"Este mai greu să fii acceptat în acest an pentru că FIA nu vrea ca acel fiasco din 2009 să se repete. Muncim din greu fără să ştim ce se va întâmpla. Este posibil ca proiectul nostru să fie cel mai bun, dar este posibil şi că acesta să fie respins", a mai precizat el.

Se zvoneşte că, alături de Durango, Epsilon Euskadi şi Stefan GP sunt singurele echipe care au şanse reale de a fi acceptate pe grila de start în sezonul viitor. O decizie din partea FIA pe marginea acestui subiect este aşteptată în cursul lunii august.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite