Rossi are ca obiectiv podiumul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Valentino Rossi a declarat că se simte din ce în ce mai bine din punct de vedere fizic şi că obiectivul său pentru cursa din acest weekend este un loc pe podium.

Cursa de la Aragon va fi cea cea cu numărul şase pentru Italian, după revenirea din urma unei accidentări suferite la picior . În această perioadă, campionul mondial en-titre a impresionat prin rezltatele obţinute, clasându-se de fiecare dată în primii cinci.

“Cu fiecare zi ce trece mă simt din ce în ce mai puternic şi mai în formă, aşa că ţinta mea din acest weekend va fi din nou podiumul. Weekend-ul de la Misano a fost unul foarte trist pentru acest sport, dar acum privim înainte spre o nouă cursă şi sperăm să fie un weekend frumos pentru toată lumea, în memoria lui Tomizawa”, a declarat italianul.
Valentino Rossi se află în acest moment pe locul al patrulea în clasamentul general, cu un total de 130 de puncte, la fel ca şi rivalul său, Casey Stoner. Doctorul se simte încrezător însă în cursa de la Aragon şi are şi de ce. Rossi a câştigat 19 trofee pe tărâm spaniol de când a intrat în lumea motociclismului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite