FOTO/VIDEO: Vezi noul bolid al lui Valentino Rossi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ducati a lansat modelul Desmosedici GP11 cu care Valentino Rossi și Nicky Hayden vor concura în sezonul 2011 din Moto GP. Ceremonia a avut loc în tabăra de ski de la Madonna di Campiglio pe care cei de la Ducati o organizează împreună cu Ferrari.

Motocicleta are o serie de modificări tehnice și de aerodinamicitate față de modelul de anul trecut, astfel încât să se plieze și pe cerințele corpului lui Valentino Rossi, mai firav decât cel al coechipierului său Nicky Hayden.

SUPER GALERIE FOTO: Noul bolid Ducati Desmosedici GP11 cu care Valentino Rossi va concura în 2011

Motorul a fost modificat, astfel încât să aibă o viteză de top mai ridicată în condițiile unui consum mai redus de combustibil, în timp ce furcile din față au fost scurtate, după ce anul trecut atât Hayden cât și fostul său coechipier, Casey Stoner, au înregistrat mai multe căzături la viteze mari.

Aldo Drudi, cunoscut drept un guru al designului de motociclete și căști, l-a urmat pe Valentino Rossi și la Ducati unde a implementat stilul caracteristic al lui Il Dottore. Culoarea bolidului a rămas predominant roșie, însă au apărut numeroase elemente în care predomină galbenul preferat de către Rossi.

Desigur, nu lipsește deja legendarul număr 46, cu care Doctorul va concura și în acest an.

Vezi imagini video cu motocicleta lui Rossi:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite