Bubka, Button, Popovici şi Esposito participă la triatlonul de la Monte Carlo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizată în scopuri caritabile, în Principatul Monaco, întrecerea de triatlon va reuni la start nume importante din sportul mondial. Formula 1 este cea mai bine reprezentată, Jenson Button, Bruno Senna şi Lucas di Grassi anunţându-şi participarea.

Intitulat "TriStar111 Monaco" , concursul are în program parcurgerea a trei probe: 1 km de nataţie, 100 km de ciclism şi 10 km de alergare. Cu toate că duminică, în ziua întrecerii, vor mai avea o săptămână până la Marele Premiu al Italiei, de la Monza, piloţii de Formula 1 Jenson Button (McLaren), Lucas di Grassi (Virgin) şi Bruno Senna (Hispania) şi-au anunţat participarea la triatlonul din Principat. Britanicul nu va fi la prima experienţă de acest gen, el participând în mod regulat la competiţia organizată la Londra, în respectiva disciplină. Un alt fost pilot din "Marele Circ", Alexander Wurz, va lua parte la ştafetă, alături de alţi 659 de concurenţi.

Pe lista participanţilor se numără şi alţi actuali sau foşti sportivi cu nume: cicliştii Iaroslav Popovici şi Geoffroy Lequatre, colegi cu Lance Armstrong la Radioshack, fostul campion olimpic şi mondial la prăjină Serghei Bubka şi înotătorul Franck Esposito, ultimul făcând parte dintr-o echipă care promovează Liga ce luptă împotriva cancerului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite