Lopez s-a impus în prima etapă din Dakar, Gyenes pe 38

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima etapă din ediția 2012 a raliului-raid Dakar, desfășurată astăzi, între Mar del Plata și Santa Rosa de la Plata, s-a încheiat cu victoria la moto a lui Francisco Lopez (Chile / Aprilia). Mani Gyenes a terminat pe locul 38, iar Marcel Butuza pe 118.

Clasat pe locul 3 la ”general”, în 2010, și pe 4 anul trecut, Francisco Lopez a parcurs cei 57 de kilometri ai probei speciale în 32 de minute și 37 de secunde. El a fost urmat de deținătorul titlului la moto, spaniolul Marc Coma (KTM), la 14 secunde, și de argentinianul Javier Pizzolito (Honda), la 34 s. Pe 9 a sosit francezul David Casteu (Yamaha) a încheiat proba în 34.03, iar compatriotul acestuia, Cyril Despres (KTM), unul dintre favoriți, a sosit pe 13, cu o întârziere de un minut și 48 de secunde.

Sătmăreanul Mani Gyenes (KTM) a avut o comportare bună, clasându-se pe 38 (la 5.32 de lider). El folosește anul acesta o motocicletă nouă, cu care n-a mai concurat niciodată. Pe 118 a venit Marcel Butuza (KTM), el având o întârziere de aproape un sfert de oră față de Lopez.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite