Bogdan Marişca a revenit la volanul unei mașini Mitsubishi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bogdan Marișca
Bogdan Marișca

Subaru Impreza STI R4 era noul proiect pe care Napoca Rally Academy, campioana naţională la echipe, îl dezvăluia odată cu startul sezonului 2012 al Campionatului Naţional de Raliuri Dunlop, Marco Tempestini şi Bogdan Marişca urmând să piloteze două modele ale constructorului japonez. După trei etape, Bogdan şi Sebi au luat decizia de a schimba automobilul de concurs cu acela cu care anul trecut au terminat pe locul 2 în Campionatul

Cei doi componenți ai Napoca Rally Academy au câştigat Raliul Bacăului şi s-au clasat pe poziţia secundă la Braşov în 2011. Anul acesta, problemele tehnice i-au impiedicat să aiba ritmul pe care toata lumea îl cunoaşte. Începând cu Transilvania Rally, al patrulea raliu din calendarul intern, care se va desfăşura pe probele speciale din judeţul Cluj în perioada 22-23 iunie, echipajul cu numărul 2 va reveni la bordul Mitsubishi-ului Lancer Evo 9 de clasa 3.

Bogdan Marișca a explicat situația: „Vreau să le mulţumesc în primul rând celor de la Transilvania Motorsport pentru eforturile depuse în a-mi oferi o maşină fiabilă. Proiectul Subaru R4 se pare că nu ni se potriveşte. Cei de la Subaru încă mai au de lucrat la această nouă maşină, chiar la nivel internaţional, mai ales la partea de suspensii. Din păcate multe din aceste probleme nu pot fi rezolvate de echipa noastră din România. e-am consultat cu colegii noştri, cu partenerii dar şi cu cei din echipa de asistenţă tehnica şi am decis împreună să continuăm sezonul pe maşina noastră, Mitsubishi Lancer Evo 9. Cred că şi pentru Napoca Rally Academy va fi o schimbare benefică. Sper ca începând cu următoarea etapă, aportul nostru de puncte la zestrea echipei să devina unul mai consistent", a mai adăugat pilotul clasat pe locul 2 în 2011.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite