VIDEO Graham Jarvis s-a impus pentru a treia oară Red Bull Romaniacs

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Britanicul Graham Jarvis a câştigat pentru a treia oară raliul de hard enduro Red Bull Romaniacs, el egalându-l astfel la titluri pe francezul Cyril Despres, iar peste 3. 000 de spectatori au asistat, duminică, la finish-ul raliului, în Sibiu.

Peste 3.000 de spectatori din ţară şi din străinătate au asistat, duminică, pe Dealul Guşteriţei din Sibiu, la finish-ul celei de-a noua ediţii a raliului de hard enduro Red Bull Romaniacs.

În prima parte a traseului, riderii clasei Pro au avut de înfruntat câteva porţiuni extrem de dificile. Pe Valea Sadului, la "Gravitation 0" - o coborâre ameţitoare sau la "Rocky 5" - o urcare extrem de abruptă pe o potecă foarte îngustă, mulţi dintre ei au pierdut minute bune şi mult combustibil.

Graham Jarvis şi-a lovit serios motocicleta şi a pierdut aproape toată benzina din rezervor. "Am avut mare noroc că am ajuns la punctul de alimentare", a declarat riderul britanic.

Pe primul loc s-a situat Graham Jarvis, pe al doilea - germanul Andreas Lettenbichler, iar al treilea - Jonny Walker, care a câştigat lupta cu Chris Birch, unul din marii favoriţi pentru podium.

Cu acest titlu, Jarvis îl egalează pe francezul Cyril Despres, şi el triplu câştigător al raliului.

Red Bull Romaniacs s-a desfăşurat în perioada 13-17 iunie, în judeţul Sibiu şi în împrejurimi, fiind înscrişi 201 rideri din 35 de ţări.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite