Pilotul Mihai Marinescu a jucat squash şi a fost la schi în Poiană

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Marinescu a obţinut cel mai important trofeu din carieră: la Monza
Mihai Marinescu a obţinut cel mai important trofeu din carieră: la Monza

Aflat în vacanţă, Mihai Marinescu a profitat de zăpada căzută în ultima vreme pentru a merge la schi în Poiana Braşov. El a descoperit şi un nou sport: squash-ul. Pilotul care a câştigat cursa de la Monza, anul trecut, în Formula 2, nu ştie încă unde şi pentru cine va concura în 2012.

Într-o postare pe site-ul său, Mihai Marinescu a vorbit despre cum şi-a petrecut Sărbătorile de Iarnă: "Am profitat de timpul acesta liber ca să recuperez materia pierdută la şcoală şi să încep (încet) pregătirea pentru examene. Săptămânile au trecut foarte repede deoarece am reintensificat şi antrenamentele zilnice de la sală. Pe lângă acestea am jucat tenis cu sora mea de câteori mergea la antrenamente. Am încercat şi ceva nou, squash! Mi-a plăcut foarte mult acest sport deşi în dimineaţa următoare m-am trezit cu vânătăi la umeri şi la şolduri de la loviturile pe care le-am luat de la impactul cu zidurile. N-am făcut asta intenţionat, însă am fugit să prind fiecare minge şi la multe nu reuşeam să mă mai opresc înainte de zid. Îmi place acest sport deoarece îţi antrenează reflexele şi trebuie să iei decizii rapide, la fel ca în motorsport".

Fost practicant al schiului, în copilărie, braşoveanul a profitat de ninsoarea căzută la mijlocul lunii ianuarie şi a urcat în Poiană. N-a schiat foarte mult pentru că mai are câteva examene grele de luat. "La vară, voi avea examemnul final şi prezentarea proiectului de diplomă! Sper să îl termin la timp. Încă nici nu m-am ocupat de acesta…", a scris Marinescu, care nu are încă noutăţi în privinţa viitorului sezon automobilistic.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite