Măsuri suplimentare de securitate în Bahrein la cursa de Formula 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bernie Ecclestone * Foto: Reuters
Bernie Ecclestone * Foto: Reuters

Echipele de Formula 1 vor lua măsuri suplimentare de securitate cu prilejul participării la Marele Premiu al Bahreinului din 22 aprilie, a anunţat Christian Horner, directorul echipei Red Bull, după ce FIA a dat undă verde desfăşurării cursei, anunță Agerpres.

"Vom lua măsuri de securitate cu foarte mare grijă pentru toţi angajaţii noştri, aşa cum s-au luat precauţii suplimentare şi la alte curse. Vom face totul pentru a ne asigura că băieţii şi fetele noastre se află într-un ambient sigur", a declarat Horner.

Comunitatea Formulei 1 este îngrijorată de acţiunile de protest împotriva guvernului din Bahrein. Joi, o explozie, cauzată de o cisternă de benzină, a distrus 2 maşini la Manama, în timp ce 7 poliţişti au fost răniţi luni de bombe artizanale în afara capitalei, incident denunţat de ministrul de interne ca "un act terorist".

Echipele de Formula 1 au mai luat măsuri suplimentare de securitate la anumite curse, cum s-a întâmplat în Brazilia, din cauza ameninţării bandelor înarmate ce operau în zona circuitului de la Sao Paulo. În 2011, cursa inaugurală de la New Delhi a fost de asemeni securizată din cauza unor posibile atacuri teroriste.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite