VIDEO David Coutlhard a pilotat un Logan în Cursa Starurilor de la Moscova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
David Coulthard a pilotat un Logan la Moscova
David Coulthard a pilotat un Logan la Moscova

Fostul pilot de Formula 1 David Coulthard a participat la o cursă pe gheaţă, la Moscova, alături de alţi sportivi care s-au remarcat în "Marele Circ" - Alain Prost si Jerome D’Ambrosio. La volanul unui Logan, scoţianul a ocupat locul 2, fiind învins de rusul Kiril Ladighin.

Cursa Starurilor de la Moscova, ajunsă la ediţia cu numărul 23, a fost urmărită de peste 5.000 de spectatori, pe Hipodromul Central capitala Rusiei.

În prima etapă, belgianul Jerome D’Ambrosio, care a pilotat pentru echipa Marussia Virgin Racing în sezonul 2011 de Formula 1, a câştigat spre surprinderea tuturor, el fiind cel mai tânăr şi mai puţin experimentat dintre concurenţii aliniaţi la start. David Coulthard a fost al doilea, cu doar 0,008 secunde diferenta.

În Superfinală, David Coulthard ls-a duelat cu rusul Kiril Ladighin, de trei ori câştigător al Cursei Starurilor. Experienţa la pilotajul pe gheaţă l-a ajutat pe localnic să obţină victoria. Vicecampionul mondial la Formula 1 a terminat din nou pe poziţia a doua.

David Coulthard, alături de Alain Prost
image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite