FOTO Ferrari şi-a prezentat noul monopost de F1 pe site

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scuderia a prezentat monopostul pe care îl va folosi în ediţia 2012 a Campionatului Mondial de Formula 1, F2012. Programată la Maranello, ceremonia a fost anulată din cauza vremii nefavorabile din Italia.

Ninsoarea căzută în peninsulă i-a împiedicat pe mulţi dintre cei 300 de invitaţi să ajungă la eveniment. Astfel că Ferrari s-a limitat să prezinte, coform obiceiului, o serie de fotografii pe site-ul său.

Noul bolid, care îi succede lui F150, cel care n-a dat randament anul trecut, se distinge prin "nasul său tăiat", această modificare fiind făcută pentru a se respecta noile cerinţe regulamentare. "Monopostul contituie o interpretare pe care a dat-o Scuderia regulamentelor tehnice şi sportive care se vor aplica anul acesta: principalele schimbări se referă la înălţimea secţiunii faţă a şasiului, poziţia sistemului de eşapament şi cortografia gestiunii electronice a motorului", s-a precizat în comunicatul dat de Ferrari.

Nou direct tehnic la Ferrari, Pat Fry a dorit ca F2012 să fie mai agresiv. "Motorul este o evoluţie a celui de anul trecut. Regulamentul tehnic a împiedicat orice modificare a componentelor interne vizând creşterea performanţelor. De altfel, s-au făcut mari eforturi pentru a găsi cea mai bună instalare a lui pe noul şasiu în aşa fel încât să nu penalizăm aerodinamica maşinii".

image
image
image
image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite