McLaren şi Ferrari ameninţa supremaţia Red Bull la Spa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marele Premiu al Belgiei de dumincă este un moment aşteptat demult de către scuderiile pentru McLaren şi Ferrari.

Pe circuitul de la Spa-Francorchamps liniile drepte vor fovoriza cele două echipe, dar chiar şi în aceste condiţii piloţii celor de la Red Bull sunt foarte optimişti în ceea ce priveşte şansele lor. Ei mizează pe succesiunea de viraje din sectorul doi pentru a recupera deficitul. Sebastian Vettel admite dificultăţile apărute la orizont, însă este încrezător că poate obţine un rezultat pozitiv.

"Îmi place Spa pentru că are unele dintre cele mai bune viraje din Formula 1. Sunt largi, de mare viteză şi se potrivesc monopostului nostru. Am fost foarte competitivi în cursa de anul trecut, dar am pierdut puţin în calificări. Slăbiciunea noastră va fi pe liniile drepte lungi şi ştim că nu va fi uşor pentru noi nici în secţiunile denivelate, dar sunt încrezător pentru cursă", a declarat germanul.

Optimismul lui Vettel este împărtăşit şi de coechipierul său Mark Webber, care anticipează că va obţine o performantă bună la Spa.

"Nu cred că există vreun pilot pe grila de start care nu aşteaptă cu nerăbdare Spa-Francorchamps. Este un circuit incredibil. Mă aştept să ne descurcăm bine aici. Dacă va fi la fel de bine ca la Budapesta este o întrebare pentru toată lumea, dar ştiu că echipa noastră este pregătită", a precizat australianul.

Înainte de cursă din Belgia, Red Bull va trebui să treacă de noul test de flexibilitate impus de FIA pentru aripa fată, în urma controverselor din ultimele etape ca monopostul RB6 are o aripă fata cu flexibilitate foarte mare în virajele rapide.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite