Update: Alonso, cel mai rapid şi în cea de-a doua sesiune de antrenamente de la Spa-Francorchamps

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fernando Alonso a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente libere de la Spa, în care ploaia abundenta a afectat programul tuturor echipelor.

Fernando Alonso a stabilit cel mai bun timp şi în a doua sesiune de antrenamente libere de la Spa, desfăşurată pe un circuit preponderent uscat în ultima parte.Marele premiu al Belgiei a debutat şi anul acesta cu ploaie, care a căzut pe circuitul de la Spa-Francorchamps pe aproape toată durata primei sesiuni de antrenamente.

Până la urmă, în finalul sesiunii vremea a început să ţină cu piloţii, iar soarele şi-a făcut apariţia. Fernando Alonso a profitat de ocazie pentru a stabili cel mai bun timp al sesiunii, 2:00.797. Pilotul Scuderiei Ferrari a fost cu aproape opt zecimi de secundă mai rapid decât rivalul său de la McLaren, Lewis Hamilton, în timp ce Robert Kubica şi-a demonstrat din nou abilităţile pe suprafeţe umede terminând pe locul trei.

Sebastian Vettel şi Mark Webber au terminat pe locurile patru şi şapte, între cei doi intercalându-se Adrian Sutil (Force India) şi Jenson Button (McLaren). Kamui Kobayashi a continuat parcursul foarte bun din ultima perioadă şi a încheiat sesiunea pe locul opt, în faţa lui Rubens Barrichelllo (Williams) şi Michael Schumacher (Mercedes GP), în timp ce Felipe Massa s-a mulţumit doar cu locul 11.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite