Jean Todt: "Schumacher e prea orgolios să îşi recunoască sentimentele!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Michael Schumacher la Suzuka
Michael Schumacher la Suzuka

Chiar dacă Michael Schumacher spune în continuare că nu este dezamăgit de performaţele sale modeste din acest sezon, preşedintele FIA, Jean Todt, este de altă părere. El susţine că germanul îşi maschează sentimentele despre rezultatele modeste din 2010, însă nu crede că acesta îşi distruge reputaţia.

"Nu cred că este atât de relaxat, dar este un tip foarte mândru şi trebuie să-l cunoşti foarte bine înainte ca el să-ţi spună exact ce simte. Se protejează singur şi pot înţelege asta, dar este foarte uman, o persoană foarte fragilă, şi nu este în niciun caz un robot, aşa cum a fost portretizat foarte des în cariera sa", a declarat francezul.

Gurile rele spun că Schumacher îşi va distruge treptat reputaţia pe care a câştigat-o în Formula 1 dacă nu va reuşi să revină în lupta pentru titlul mondial anul viitor, însă Todt exclude această ipoteză.

"Schumacher este un septuplu campion mondial cu 91 de victorii şi nimeni nu îi poate lua asta. În ziua în care se decide să se oprească ori nu-şi va fi îmbunătăţit statistica, ori îşi va fi înmulţit numărul de succese, dar aceste performanţe vor rămâne în CV-ul lui. Dacă coechipierul său câştiga curse, iar el nu, probabil că va fi mai dificil. Dar pentru el, pentru echipă, pentru sport şi pentru toţi oamenii care îl sprijină, sper că este în măsură să piloteze din nouo maşină capabilă de victorii", a spus şeful FIA.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite