Eddie Jordan: "Eu l-aş da afară pe Schumacher! Ce asta e performanţă?"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a susţinut că Michael Schumacher nu are de gând să se retragă nici în ruptul capului din Formula 1 la finalul acestui sezon, Eddie Jordan loveşte din nou. Irlandezul care i-a oferit lui germanului posibilitatea de a pilota în Marele Circ, a declarat, pentru BBC, că el l-ar da afară pe septuplul campion mondial după evoluţiile lui de anul acesta.

Criticile la adresa lui Schumacher, revenit în Formula 1 după o pauză de trei ani, sunt din în ce mai dese după ce pilotul el îşi continuă evoluţiile slabe pentru echipa Mercedes GP.

"Dacă Michael Schumacher nu ar fi fost Michael Schumacher, ar mai fi fost el în echipă anul viitor, pilotând aşa cum o face acum? Eu cred că nu. Eu l-aş da afară, e clar că nu este suficient de bun, după ce am văzut până acum", a declarat Jordan, care a adăugat că Schumacher îşi strică reputaţia.

Michael Schumacher are contract cu Mercedes până în 2013, dar presa a speculat faptul că germanul va primi, sezonul viitor, un post în conducerea echipei, după ce va fi înlocuit de conaţionalul său Adrian Sutil, aflat acum la Force India.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite