Mclaren: "Schumacher a făcut progrese impresionante"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Michael Schumacher
Michael Schumacher

Michael Schumacher a afirmat în mai multe rânduri că se concentrează exclusiv pe sezonul 2011, când speră să revină în lupta pentru titlul mondial. Chiar dacă specialiştii nu îi dau nicio şansă datorită monopostului, performanţele din ultima vreme confirmă faptul că germanul este în forma care l-a consacrat.

Ross Brawn, şeful celor de la Mercedes GP, a remarcat progresele făcute de german în ultima vreme germanul care a terminat pe locurile 6, 4 şi 7 în Japonia, Coreea de Sud şi Brazilia, fiind la numai 0.002 secunde de cel mai bun timp în a doua parte a calificărilor de la Interlagos pe pneuri intermediare.

"Am văzut mici ferestre de performanţă pentru Schumacher şi toate aceste ferestre devin mai frecvente acum. Cred că în ultimele curse a avut performante bune. Vedem aceste ferestre de performanţă şi acestea sunt din ce în ce mai frecvente într-o formă mai completă. Putem să pretindem că suntem complet mulţumiţi în acest an, dar sunt multe motive pentru a fi optimişti pentru sezonul următor", a spus Ross Brawn.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite