Mercedes anunţă al doilea pilot în 2010

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Schumacher e septuplu campion mondial
Schumacher e septuplu campion mondial

Scuderia Mercedes va dezvălui identitatea celui de-al doilea său pilot la începutul anului 2010, a anunţat patronul grupului Daimler, Dieter Zetsche, în timp ce numele septuplului campion mondial de formula 1, Michael Schumacher, este citat cu insistenţă în Germania.

''Noi l-am recrutat deja pe Nico Rosberg, un excelent pilot, şi vom şti la începutul anului viitor care va fi coechipierul său'', a spus Zetsche pe site-ul www.motorsport-total.com.

''Vrem să avem în monoposturile noastre cei mai buni piloţi. Unul îl avem, pe Nico Rosberg, după ani întregi fără un pilot german, şi este cu adevărat mare lucru. Este cu siguranţă foarte atractiv să mai avem un pilot german sub contract, chiar dacă acest lucru nu este indispensabil'', a subliniat patronul lui Daimler, a cărui una din filiale este Mercedes.

Pentru presa germană, acest al doilea pilot ar putea fi Schumacher, care intenţionează să revină în competiţie, la trei ani şi jumătate după ce a părăsit circuitul.

Michael Schumacher, care va împlini 41 de ani pe 3 ianuarie, şi-ar fi dat acordul verbal lui Norbert Haug şi Ross Brawn, patronii scuderiei Mercedes, cunoscută în sezonul trecut sub numele de Brawn şi controlată integral din luna trecută de constructorul german de automobile.

''Schumi'', învingător în 91 de Mari Premii, a ratat revenirea în competiţie vara trecută, pentru Ferrari, din cauza durerilor resimţite în zona gâtului din cauza unui accident de motocicletă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite