Michael Schumacher, ironizat în Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Michael Schumacher
Michael Schumacher

Revenirea lui Michael Schumacher în Formula 1 nu a fost primită peste tot la fel. Dacă în Germania audienţele TV au fost duble faţă de anul trecut pentru cursa de la Bahrain, italienii nu au uitat că a plecat de la Ferrari şi l-au ironizat după prestaţia din prima cursă a sezonului, când a terminat pe locul şase.

Germania a fost lipită de televizor în weekendul trecut, revenirea lui Michael Schumacher aducând postului RTL, care a transmis cursa, o cotă de piaţă de peste 50 la sută şi peste 10 milioane de telespectatori, în medie.

Practic audienţa s-a dublat, în condiţiile în care anul trecut, la aceeaşi cursă, RTL a înregistrat doar 5 milioane de telespectatori în medie.

Dar dacă germanii au fost fericiţi să-l vadă pe Schumi din nou pe pistă, nu acelaşi lucru se poate spune despre italieni. Aceştia nu au uitat că septuplul campion mondial a „trădat" Ferrari după toate succesele obţinute alături de scuderie şi presa din Italia l-a ironizat.

Gazzetta dello Sport s-a întrebat ironic dacă Schumacher chiar a fost în Bahrain în timp ce cotidianul genovez „Il Secolo XIX" l-a numit „campionul mondial al aroganţei."

„Corriere della Sera" a scris despre „anonimul Schumacher" precizând că „a fost o după amiază de duminică ciudată pentru un aşa mare campion ca Herr Michael".

„Sunt foarte foarte fericit pentru cum au decurs lucrurile, având în vedere că timp de trei ani nu am alergat în nicio cursă şi nici nu am avut foarte mult timp pentru a mă pregăti din cauza accidentării la gât", a declarat luni Schumacher pe siteul său personal.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite